MYBA Pop-up Superyacht Show


Narednog vikenda u Tivtu će se održati drugi po redu nautički sajam „MYBA Pop-up Superyacht Show“ čiji su organizatori prestižna međunarodna asocijacija brokera u jachting industriji MYBA i nautički centar Porto Montenegro.

Tim povodom u Tivtu će u četvrtak biti održana konferencija za novinare
 na kojoj će se medijima obratiti  direktor marine Porto Montenegro Tony Browne, direktor MYBA-e za Crnu Goru Billy Canellas, predsjednica Općtine Tivat prof.dr Snežana Matijević i PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.
„MYBA Pop-Up Superyacht Show“ održaće se od 2. do 4. rujna, a superjahte iz cijelog svijeta već pristižu na jedinstveni događaj koji će okupiti više od stotinu MYBA jachting brokera, zastupnika i predstavnika jachting industrije, kapetana i medija.

„Predstavnici Porto Montenegra i prestižne globalne jahting asocijacije MYBA proteklih mjeseci intenzivno su radili na organizaciji ovog događaja.

Posljednjih godina marina Porto Montenegro u Tivtu postala je vodeća matična luka za superjahte i najluksuznije nautičko naselje na Mediteranu, te je, prema mišljenju organizatora vrlo atraktivna kao “nautička pozornica budućnosti“.
Tokom trodnevnog programa, na mulu 1 sa vezovima za superjahte, međunarodni posrednici, brokeri i zastupnici jachting institucija, imat će priliku da uživaju u superjahtama, ali i čuju novitete u nautičkoj industriji.
Do sada su sudjelovanje na sajmu potvrdile 23 mega i super jahte koje se iznajmljuju u charter u regiji Jadrana, od čega su pet jedrenjaci, a ostalo motorne jahte.
Najmanji brod na sajmu biće 23 metra dugi „Silver“, a najveći  58 metara dugi „Lord of the Seas“.

U odnosu na prošlogodišnjih 76, ovogodišnji sajam okupit će čak 112 brokera, agenata i predstavnika drugih kompanija koje pružaju usluge u području industrije chartera jahti, a među učesnicima sajma neka od najjačih imena te industrije poput kompanija Fraser, Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, Camper & Nicholson, Y.CO, IYC i Blue Water.

„Seminari, društveni događaji, degustacije i zabave idealna su prilika za umrežavanje brokera i vlasnika superjahti sa potencijalnim klijentima na „MYBA Pop-Up Superyacht Show“, ali i prezentaciju Tivta i Crne Gore kao atraktivne charter destinacije.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura. 

July.23.2019

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017