MYBA Pop-up Superyacht Show


Narednog vikenda u Tivtu će se održati drugi po redu nautički sajam „MYBA Pop-up Superyacht Show“ čiji su organizatori prestižna međunarodna asocijacija brokera u jachting industriji MYBA i nautički centar Porto Montenegro.

Tim povodom u Tivtu će u četvrtak biti održana konferencija za novinare
 na kojoj će se medijima obratiti  direktor marine Porto Montenegro Tony Browne, direktor MYBA-e za Crnu Goru Billy Canellas, predsjednica Općtine Tivat prof.dr Snežana Matijević i PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.
„MYBA Pop-Up Superyacht Show“ održaće se od 2. do 4. rujna, a superjahte iz cijelog svijeta već pristižu na jedinstveni događaj koji će okupiti više od stotinu MYBA jachting brokera, zastupnika i predstavnika jachting industrije, kapetana i medija.

„Predstavnici Porto Montenegra i prestižne globalne jahting asocijacije MYBA proteklih mjeseci intenzivno su radili na organizaciji ovog događaja.

Posljednjih godina marina Porto Montenegro u Tivtu postala je vodeća matična luka za superjahte i najluksuznije nautičko naselje na Mediteranu, te je, prema mišljenju organizatora vrlo atraktivna kao “nautička pozornica budućnosti“.
Tokom trodnevnog programa, na mulu 1 sa vezovima za superjahte, međunarodni posrednici, brokeri i zastupnici jachting institucija, imat će priliku da uživaju u superjahtama, ali i čuju novitete u nautičkoj industriji.
Do sada su sudjelovanje na sajmu potvrdile 23 mega i super jahte koje se iznajmljuju u charter u regiji Jadrana, od čega su pet jedrenjaci, a ostalo motorne jahte.
Najmanji brod na sajmu biće 23 metra dugi „Silver“, a najveći  58 metara dugi „Lord of the Seas“.

U odnosu na prošlogodišnjih 76, ovogodišnji sajam okupit će čak 112 brokera, agenata i predstavnika drugih kompanija koje pružaju usluge u području industrije chartera jahti, a među učesnicima sajma neka od najjačih imena te industrije poput kompanija Fraser, Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, Camper & Nicholson, Y.CO, IYC i Blue Water.

„Seminari, društveni događaji, degustacije i zabave idealna su prilika za umrežavanje brokera i vlasnika superjahti sa potencijalnim klijentima na „MYBA Pop-Up Superyacht Show“, ali i prezentaciju Tivta i Crne Gore kao atraktivne charter destinacije.


Recent Nautical News Entries

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017

2016.godina rekordna za luku Kotor

Prošle godine su u luku Kotor uplovila 482 broda

January.18.2017