U Tivtu odjedrena regata Memorijal Spasića i Mašere


Regata Memorijal Spasića i Mašere, jedrena je u Tivtu za sportske klase jedrilica tipa Optimist, Laser Standard, Radial i 4.7. Izuzetan ljetni dan i lijep jugoistočni vjetar, oštrijal, snage 5- 8 čvorova išli su na ruku mladim jedriličarima koji su odjedrili tri regate.Na regati je sudjelovalo više od 50 jedriličara iz 8 klubova iz Rusije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Nastavlja se natjecanje, planirana su još dva jedrenja i dodjela nagrada na terasi JK Delfina.
U nastavku, evo rezultata nakon prvog dana jedrenja:

Klasa Optimisti – Nikola Golubovic iz JK Delfin je trenutno na prvom mjesto ukupno i prvom mjestu do dvanaest godina. Aurora Palko iz hrvatskog JK Delfin je druga ukupno, drži i drugo mjesto do dvanaest i prvo mjesto za djevojčice. Danilo Jončić iz JK Delfin je na trećem mjesto ukupno. Tatijana Kusovac iz JK Delfin danas na drugom, a Josipa Čelanović na trećem mjestu za djevojčice. Pavle Musić iz JK Delfin je na trećem mjestu do dvanaest godina. 

U klasi Laser Standard nakon tri jedrenja prvi je Igor Les a drugi Matija Grabić, obojica iz JK Delfin i Luka Erac iz JK Lahor je treći.

Klasa Laser Radial – Todor Tušup, JK Jugole Grakalić prvi, Irina Kusovac iz JK Delfin na drugom i Andrija Katurić iz Jugole Grakalić je treći.

Klasa Laser 4.7 – Ilija Marković, JK Delfin prvi, Nada Stanikić, JK Gemax Beograd drugo mjesto i Igor Nikolić iz JK Delfin je treći.

Recent Nautical News Entries

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017

2016.godina rekordna za luku Kotor

Prošle godine su u luku Kotor uplovila 482 broda

January.18.2017