U Tivtu odjedrena regata Memorijal Spasića i Mašere


Regata Memorijal Spasića i Mašere, jedrena je u Tivtu za sportske klase jedrilica tipa Optimist, Laser Standard, Radial i 4.7. Izuzetan ljetni dan i lijep jugoistočni vjetar, oštrijal, snage 5- 8 čvorova išli su na ruku mladim jedriličarima koji su odjedrili tri regate.Na regati je sudjelovalo više od 50 jedriličara iz 8 klubova iz Rusije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Nastavlja se natjecanje, planirana su još dva jedrenja i dodjela nagrada na terasi JK Delfina.
U nastavku, evo rezultata nakon prvog dana jedrenja:

Klasa Optimisti – Nikola Golubovic iz JK Delfin je trenutno na prvom mjesto ukupno i prvom mjestu do dvanaest godina. Aurora Palko iz hrvatskog JK Delfin je druga ukupno, drži i drugo mjesto do dvanaest i prvo mjesto za djevojčice. Danilo Jončić iz JK Delfin je na trećem mjesto ukupno. Tatijana Kusovac iz JK Delfin danas na drugom, a Josipa Čelanović na trećem mjestu za djevojčice. Pavle Musić iz JK Delfin je na trećem mjestu do dvanaest godina. 

U klasi Laser Standard nakon tri jedrenja prvi je Igor Les a drugi Matija Grabić, obojica iz JK Delfin i Luka Erac iz JK Lahor je treći.

Klasa Laser Radial – Todor Tušup, JK Jugole Grakalić prvi, Irina Kusovac iz JK Delfin na drugom i Andrija Katurić iz Jugole Grakalić je treći.

Klasa Laser 4.7 – Ilija Marković, JK Delfin prvi, Nada Stanikić, JK Gemax Beograd drugo mjesto i Igor Nikolić iz JK Delfin je treći.

Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura. 

July.23.2019

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017