Budva na drugom mjestu najbolje skrivenih pomorskih gradova!


U nizu pozitivnih članaka objavljenih o Crnoj Gori našao se i onaj gdje se na slikovit način opisuje prirodne ljepote Budvanske rivijere uz davanje smjernica svima onima koji se odluče da ovog ljeta odmaraju u Budvi. Taj članak pozicionirao je metropolu crno gorskog turizma na drugo mjesto najbolje skrivenih primorskih gradova.

Osnovan od strane Grka u četvrtom vijeku prije nove ere, i zatim ojačan zidinama tokom srednjeg vijeka, grad čini srce Budvanske rivijere, koja se proteže na 22 kilometra od Trstenog do Buljarice, koji su ispresijecani nizom prikrivenih uvala i oko 12 kilometara pješčanih i plaža od sitnog kamenja. Za mnoge, najljepši dio ove obale je Sveti Stefan, mali otok šest milja od Budve koje je povezano sa kopnom pješčanim nasipom. Otok je dom Aman Sveti Stefan hotela, koji ima ekskluzivno pravo za korištenje nekoliko spektakularnih plaža na otoku – ali ima i javnih plaža također. 
Zapadno od Budve, plaža Jaz koji ima plavu zastavicu je zakrivljeni luk plaže sa finim kamenčićima i pijeskom, idealan za djecu, sa pedalinama, kajacima i vodenim motorima za iznajmljivanje. Naslonjen je na kamp selo, i na njoj se u toku ljetu održavaju koncerti na otvorenom kao i tradicionalni Sea Dance Festival.

Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura. 

July.23.2019

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017