Porto Montenegro na utrci za Veliku nagradu Monaca 2016.


Tvrtka „Adriatic Marinas" iz Tivta predstavila je luksuzno nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na trci Svjetskog šampionata Formule 1 za Veliku nagradu Monaca 2016. (F1 Grand Prix Monaco), koja je u nedjelju održana na ulicama Monte Carla.

Trka Formule 1 u Monte Karlu uvjerljivo je najelitniji događaj u kalendaru za ovogodišnje prvenstvo tzv. „najbržeg cirkusa na svijetu", a koji čini ukupno 21 trka širom svijeta.

„U sklopu ovog velikog događaja koji je okupio ljubitelje Formule 1, ali i svjetske medije, predstavnici Porto Montenegra su prezentirali kapacitete marine za superjahte, ali i nautičkog naselja s novom „Regent Pool Club" hotelskom rezidencijom u izgradnji, PMYC bazenskog kompleksa i događaje zbog kojih će Porto Montenegro i ovog ljeta nositi epitet omiljenog sidrišta za superjahte i mjesta okupljanja klijentele iz cijelog svijeta. 

Predstavljanje na F1 Grand Prix Monaco događaju, na Porto Montenero posebno dizajniranoj terasi s pogledom na trku, više je od dobre komunikacione platforme s potencijalnim klijentima – većina njih već zna za naš projekt, čime još jednom potvrđujemo dobro izgrađen imidž kod svjetske nautičke klijentele, ali i povjerenje jer su baš neki od njih i bili gosti marine i nautičkog naselja, ili već ovog ljeta planiraju da tijekom krstarenja Mediteranom se na par dana usidre u akvatoriju zaljeva Boke Kotorske - istaknuo je generalni menadžer PMYC kompleksa Billy Canellas, koji se ujedno bavi i razvojem biznisa u marini Porto Montenegro.

Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura. 

July.23.2019

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017