Porto Montenegro na utrci za Veliku nagradu Monaca 2016.


Tvrtka „Adriatic Marinas" iz Tivta predstavila je luksuzno nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na trci Svjetskog šampionata Formule 1 za Veliku nagradu Monaca 2016. (F1 Grand Prix Monaco), koja je u nedjelju održana na ulicama Monte Carla.

Trka Formule 1 u Monte Karlu uvjerljivo je najelitniji događaj u kalendaru za ovogodišnje prvenstvo tzv. „najbržeg cirkusa na svijetu", a koji čini ukupno 21 trka širom svijeta.

„U sklopu ovog velikog događaja koji je okupio ljubitelje Formule 1, ali i svjetske medije, predstavnici Porto Montenegra su prezentirali kapacitete marine za superjahte, ali i nautičkog naselja s novom „Regent Pool Club" hotelskom rezidencijom u izgradnji, PMYC bazenskog kompleksa i događaje zbog kojih će Porto Montenegro i ovog ljeta nositi epitet omiljenog sidrišta za superjahte i mjesta okupljanja klijentele iz cijelog svijeta. 

Predstavljanje na F1 Grand Prix Monaco događaju, na Porto Montenero posebno dizajniranoj terasi s pogledom na trku, više je od dobre komunikacione platforme s potencijalnim klijentima – većina njih već zna za naš projekt, čime još jednom potvrđujemo dobro izgrađen imidž kod svjetske nautičke klijentele, ali i povjerenje jer su baš neki od njih i bili gosti marine i nautičkog naselja, ili već ovog ljeta planiraju da tijekom krstarenja Mediteranom se na par dana usidre u akvatoriju zaljeva Boke Kotorske - istaknuo je generalni menadžer PMYC kompleksa Billy Canellas, koji se ujedno bavi i razvojem biznisa u marini Porto Montenegro.

Recent Nautical News Entries

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017

2016.godina rekordna za luku Kotor

Prošle godine su u luku Kotor uplovila 482 broda

January.18.2017