Porto Montenegro na charter show-u u Genovi


Tivatska marina na jednoj od najvećih smotri nautike na svijetu.Kompanija „Adriatic Marinas“ iz Tivta predstavlja luksuzno nautičko naselje i marinu za superjahte.
Porto Montenegro na 28. „MYBA Charter Show-u“ u Genovi, koji se održava od 2. do 5. svibnja.
Ova nautička manifestacija predstavlja jednu od najvažnijih međunarodnih izložbi, kao odabrani prikaz luksuznih charter jahti i na jekskluzivnije pomoćne usluge u ovoj grani industrije. 
Yachting stručnjaci iz svih krajeva svijeta u Genovi predstavljaju naj prestižnije charter agencije i brokerske kuće, a posebno interesovanje prema Porto Montenegru pokazuju vlasnici luksuznih plovila i svjetski priznati kapetani.
„Bescarinsko gorivo, 7% poreza na dodatnu vrijednost za usluge u marini, i 0% PDV-a na komercijalnim charterima, uz sve ostale najprestižnije kvalitete usluge u marini Porto Montenegro, samo su neke od beneficija naše marina, za koje se zanimaju potencijalni klijenti.“ – kazao je izvršni menadžer PM Jahting kluba Billy Canellas, naglašavajući da je ta vrsta pogodnosti „značajna stimulacija za vlasnike brodova i jahti, koji biraju marinu i naselje Porto Montenegro kao destinaciju za matičnu luku svojih plovila, ili kupovinu nekretnina.“
Sajam u Genovi predstavnici Porto Montenegra iskoristili su i za prezentaciju drugog izdanja nautičkog događaja „MYBA Pop-Up Superyacht Show“  a koji će se u tivatskoj marini održati od 2. do 4. rujna.„Ta manifestacija okupit će brokere, kapetane, agente, zastupnike i predstavnike yahcting industrije iz cijelog svijeta, a koji se  interesiraju se za Boku Kotorsku s namjerom da istraže sve šanse i prednosti ovog područja za razvoj industrije charterovanja jahti.“ – ističe menadžerca za organizaciju događaja u Porto Montenegru Anita Deković-Moškov.


Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura. 

July.23.2019

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017