Porto Montenegro - matična luka za superjahte


Tvrtka Adriatic Marinas predstavila je svoj nautički proizvod, matičnu luku za superjahte i luksuzno naselje Porto Montenegro u Tivtu na Nautičkom sajmu za čarter jahte u Antigvi na Karibima (Antigua Charter Yacht Show), koji je održan od 4. do 10. prosinca – priopćeno je iz tvrtke.
Antigua Charter Yacht Show
Ovaj nautički događaj okupio je međunarodne brokere, agente i zastupnike jahting industrije, ukupno 88 izlagača koji su u čarter ponudi imali jahte i superjahte, oko 150 brokera i preko 180 tvrtki koje se bave nautikom.
Na ovom sajamskom nastupu, koji je bio odlična komunikacijska platforma za predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke Kotorske kao nove čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su mnogi poslovni kontakti i dogovori.

"Povratne informacije brokera i agenata su fantastične, predstavili smo im prednosti koji će im biti glavni argument kada Crnu Goru i Porto Montenegro budu svrstali u svoju novu omiljenu jahting destinaciju na Mediteranu", istakao je Billy Canellas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Recent Nautical News Entries

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017

2016.godina rekordna za luku Kotor

Prošle godine su u luku Kotor uplovila 482 broda

January.18.2017