Porto Montenegro - matična luka za superjahte


Tvrtka Adriatic Marinas predstavila je svoj nautički proizvod, matičnu luku za superjahte i luksuzno naselje Porto Montenegro u Tivtu na Nautičkom sajmu za čarter jahte u Antigvi na Karibima (Antigua Charter Yacht Show), koji je održan od 4. do 10. prosinca – priopćeno je iz tvrtke.
Antigua Charter Yacht Show
Ovaj nautički događaj okupio je međunarodne brokere, agente i zastupnike jahting industrije, ukupno 88 izlagača koji su u čarter ponudi imali jahte i superjahte, oko 150 brokera i preko 180 tvrtki koje se bave nautikom.
Na ovom sajamskom nastupu, koji je bio odlična komunikacijska platforma za predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke Kotorske kao nove čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su mnogi poslovni kontakti i dogovori.

"Povratne informacije brokera i agenata su fantastične, predstavili smo im prednosti koji će im biti glavni argument kada Crnu Goru i Porto Montenegro budu svrstali u svoju novu omiljenu jahting destinaciju na Mediteranu", istakao je Billy Canellas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Recent Nautical News Entries

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

Rafael Nadal prodaje svoju jahtu Monte Carlo 76 dugu 23 metra za 2,6 milijuna eura. 

July.23.2019

37. NAUTIC SHOW - Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju od 16.04.-19.04.2019

Za nekoliko dana pocinje sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

April.11.2019

Regata Bari – Herceg Novi – „EST 105 Libera 2017“

Potpisan je ugovor o organizaciji ovogodišnje regate „EST 105 Libera 2017“ između potpredsjednika općine Herceg Novog Dragana Jankovića i pred

March.02.2017

Završila regata “Velika nagrada Mornara”

Zadnji dan regate "Velika nagrada Mornara” u Splitu je prošao bez vjetra i bez

March.01.2017

Team YiC posjetio sajam brodova u Dusseldorfu

Team Yachts in Croatia je posjetio najvažniji europski na

January.25.2017